Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

Kymco CV3 550

Prijs: € 15.999,-

23 keer bekeken • Status: Actief

  • Kleur:
  • Zwart
  • Soort:
  • Overige soorten

KYMCO CV3

Kymco heeft met de nieuwe CV3 voor het eerst een driewieler motorscooter ontwikkeld, beschikbaar voor rijbewijs B*. De motor van de CV3 is die van de AK550i en er is veel aan gedaan om de CV3 toch veel meer te laten zijn dan een AK550 met twee voorwielen. Die voorwielen zijn beide voorzien van een upside-down voorvork, waarbij het veersysteem tot 40 graden kan kantelen.

De prestaties van de liggende 550cc tweecilinder met CVT zijn wel bijna gelijk aan de AK, met 51 PK (37.5 kW) aan topvermogen en 52 Nm als maximaal koppel. Het ‘Power Transmission Module (PTM)’ zorgt voor een juiste verdeling van het gewicht. De CV3 heeft 13 inch voorwielen en het 160/60 R15 achterwiel van de AK550 en de wielen zitten aan de buitenkant van de voorvork.

De CV3 legt de lat hoog waarbij een ultieme mix is gemaakt tussen een adventure en touring ontwerp met daarbij de grootst mogelijke aandacht voor ieder detail. Van het gestroomlijnde ontwerp met volledige LED-verlichting tot aan het digitale 6 inch TFT dashboard met Noodoe navigatie systeem en het fraai afgewerkte zadel.

Daarnaast zijn er enkele handige features die standaard aanwezig zijn op de CV3, zoals het Electronic Anti-Leaning system zodat de motor automatisch stevig en rechtop blijft staan tijdens het parkeren, cruise control om het rijden nog comfortabeler te maken, automatische instelbare handvatverwarming, verstelbare rugsteun voor de bestuurder, naast handremmen ook een voetrem en nog veel meer.

MotoPort Leek nu al meer dan 35 jaar de grootste, mooiste en gezelligste motorzaak van het noorden...

Officieel dealer van : Aprilia, Indian, Kawasaki, Moto-Guzzi, Piaggio, Suzuki, Vespa en Yamaha.

Tevens een grote voorraad goed onderhouden Occasions. Bij ons ga je zeker slagen.

Betaling in termijnen mogelijk (toetsing en registratie BKR te Tiel).

De geadverteerde prijs is de rijklaar prijs inclusief afleveringskosten en onvermijdbare kosten.

Voordelig en goed verzekeren? kijk op www.motoportleek.nl voor meer informatie over een voordelige verzekering voor jouw motor. En klik makkelijk je eigen offerte bij elkaar. (ook als je niet je motor bij ons hebt gekocht)

Wat te denken van een kledingshop van meer dan 900 vierkante meter! Een ruime sortering kleding, van sportief leer tot functionele textielkleding en we hebben altijd meer dan 750 helmen op voorraad.

Verder beschikken we over een zeer goed uitgeruste werkplaats, inclusief een eigen schadeafdeling. Snel service voor de motorbanden, klaar terwijl je wacht.
Ook voor de verhuur van motoren kun je bij ons terecht. Kijk voor de voorwaarden op de verhuursite.
Kom eens langs in onze mooie en zeer complete showroom. En .. de koffie staat klaar.


Meer informatie

Segment: Motorscooter
Bouwjaar: 2024
Nieuw: Ja
Modeljaar: 2024
Garantie: 36 maanden

Website tipMotoren aanbiedingen op Bol.com

Reageer nu!

Contact-informatie

Motoport Leek ( Bedrijf )
10 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Leek
(Groningen, Nederland)
Tel: 0594-511349
  • 1 / 6
  • 2 / 6
  • 3 / 6
  • 4 / 6
  • 5 / 6
  • 6 / 6

Biedingen

Nog geen biedingen geplaatst

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)